Abstracte schilderijen, laat je verbeelding de vrije loop.

uit 2011 tot 2012 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Connections

2012

Ze schilderde op wit, de kleuren die ze gebruikte zijn roodbruin, roze en blauw. De lijnen op het werk zijn allemaal met elkaar verbonden, zelfs aan de zijkanten van het doek. Je kunt veel dingen zien als je je fantasie gebruikt. Gebaseerd op het keramisch werk van Willy Langmans. (Expo Ontmoeting.)  

The beginning is the end

2012

Sommige mensen zien een oog, sommigen zeggen dat het een planeet in brand is. Alles is goed. Het is een cirkel in pastelkleuren van blauw, groen en grijs, omgeven door een deel van rood en geel. Het oppervlak is wit en lichtgrijs, de zijkanten zijn ook wit geverfd. Gebaseerd op het keramisch werk van Willy Langmans. (Expo Ontmoeting.)  

The source

2012

De kunstenaar schilderde een truc van het oog. Wat zie je? Is het beeld bol of hol? Gebaseerd op het keramisch werk van Willy Langmans. (Expo Ontmoeting.)  

Hidden

2011

Hidden Stel je voor dat je een kind bent. Je bent op een zandheuvel, midden in een bos. Er zijn overal struiken, takken, bladeren ... Wat ga je doen? Je bouwt natuurlijk een kamp, ​​een fort, een gat in de grond, alles om je in te verstoppen en je laat je fantasie de vrije loop. Het schilderij laat je een kijkje zien in een tipi, je kunt door de takken naar de bomen op de achtergrond gluren. Er staat geen figuur op dit schilderij, want de figuur ben jijzelf. 

Silent witness

2012

Silent witness 'Muisstil staat ze. Kippenvel overspoelt haar hele lichaam. Haar nieuwsgierigheid overheerst ... En dan gebeurt het ... ' Het thema van dit schilderij was 'stilte'. De kunstenaar schilderde twee voeten aan de bovenzijde van het werk. De schaduw overheerst in zwart en grijs, wat een jong meisje suggereert. De lijn tussen het donker en het blauw, versmelt de twee kanten en vergroot de spanning.